Ismerd meg a Wonderful Kennelt

Ahol a boldog francia bulldog kölykök születnek!

Francia bulldog kennelünket a fajta iránti rajongásunk hozta létre. Szerettünk volna biztonságos és barátságos körülmények között, egészséges kiskutyák nevelni. Arra törekszünk, hogy a nálunk születő kölykök mindent megkapjanak.

Nem csak születésüktől kezdve igyekszünk a legjobbat biztosítani nekik. A nevelésük tulajdonképpen a születésük előtt három hónappal, anya és apa állataink egészségének és örömének biztosításával kezdődik.

Felelős francia bulldog tenyésztőként garantáljuk, hogy kutyusaink kiegyensúlyozottak és minden szempontból teljes életet élhetnek. Határozott, szerető gazdi mellett pedig csodálatos társakká fejlődnek majd.

Egészséges, kiegyensúlyozott francia bulldog kölykök, kimagasló szakmai háttérrel

 

A francia bulldogok zömök kis testében egy valódi óriás lakik! Ezt a fajtát az 1900-as évek elején kifejezetten társállatnak tenyésztették. Az angol bulldog barátságos, de határozott jellemét zárták egy mókás, de mozgékony testbe. Apró lábak, pici orr, hatalmas egyéniség. Ilyenek a francia bulldogok.

Természetesen ez a fajta sem mentes az orvosi problémáktól és a nehézségektől. Mi viszont úgy látjuk, megfelelő odafigyeléssel, felelős tenyésztéssel és sok-sok gondoskodással a francia bulldog kölykök hosszú, boldog, élménygazdag életet élhetnek.

Nálunk nem csak aranyos kiskutyák, de felkészült, magabiztos, és persze boldog gazdik is születnek! Igyekszünk minden tudásunkat és szeretetünket átadni, hogy ne csupán háziállattal, de egy igazi kis társsal gazdagodj!

Ismerj meg minket!

Sziasztok, Végertné Herczegh Ágnes vagyok a Wonderful Kennel megálmodója. Ha egy megbízható, felelősségteljes tenyésztőre vágysz, aki szívén viseli a kiskutyák sorsát, akkor a legjobb helyen jársz. Ha a jövőben kérdésed merülne fel, akkor nyugodtan írj nekem üzenetet. 🙂 

SZERETNÉL MAGADNAK EGY KISKUTYÁT?
ESETLEG VAN MÉG KÉRDÉSED?

Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Telefonszám:

06 (70) 624 9897

E-mail:

info@wonderfulkennel.hu

Ha pedig érdekel, hogy mivel jár egy francia bulldog tartása, akkor töltsd le ingyenes anyagunkat. Tedd meg a gazdivá válás első lépését a gombra kattintva!