Ismerd meg francia bulldog kiskutyáinkat!

Ezen az oldalon találod a legfiatalabb büszkeségeinket! A nálunk született francia bulldog kiskutyák nem csak ellenállhatatlan szépséggel és dögönyözni való hurkákkal rendelkeznek. Oltva, chippelve, rendezett papírokkal, követhető genetikai háttérrel várják, hogy a szíved után az otthonodba is beköltözzenek.

A következő almunk:

Néhány gazdira talált kutyus:

Anya kutyáink:

Alissha

Diamond

Izabella hordozó
Isabella carrier

Bogyó

Lilac 

Suzy

Lilac tan

Fedező kanok:

Doki

Lilac tan platinum

Franky

Lilac tan masskles

Max

Lilac merle tan

Miben különleges a Wonderful Kennel? 

FELELŐS TENYÉSZTÉS

Kevés francia bulldog tenyésztő mutatja meg szívesen az anyaállatait. Mi azonban rájuk is büszkék vagyunk. Óvjuk az egészségüket, ha pedig szükséges, kivonjuk őket a tenyésztésből és boldog, dögönyözésben gazdag nyugdíjas éveket biztosítunk nekik.

KIEGYENSÚLYOZOTT KISKUTYÁK

A kölykök hozzánk falkatagként születnek. Kezdettől fogva segítjük a mama kutyát a kicsik felnevelésében. Bár akadnak vagányabb, vagy visszahúzódóbb kiskutyák, nálunk minden kutyus emberhez és szeretgetéshez szoktatva kerül gazdihoz.

NEM HAGYUNK MAGADRA!

Tudjuk, hogy mindent megtennél a kiskutyádért, mi pedig segíteni szeretnénk ebben. Igyekszünk minden szakmai információt, tippet és trükköt megosztani veled, hogy tényleg egymásra tudjatok hangolódni.

SZERETNÉL MAGADNAK EGY KISKUTYÁT?
ESETLEG VAN MÉG KÉRDÉSED?

Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Telefonszám:

06 (70) 624 9897

E-mail:

info@wonderfulkennel.hu

Ha pedig érdekel, hogy mivel jár egy francia bulldog tartása, akkor töltsd le ingyenes anyagunkat. Tedd meg a gazdivá válás első lépését a gombra kattintva!